NATUURSTEEN OP MAAT

Wij zijn gespecialiseerd in natuursteen op maat voor het interieur en de inrichting van je woning zoals : keukenbladen, tafels en tafelbladen, trappen, vloertegels, douches en douchewanden of een natuurstenen voet of ombouw voor je bad.  Uiteraard worden deze zaken geleverd en geplaatst bij je thuis.

 

De buitenkant van je woning krijgt zoveel meer uitstraling bij het gebruik van natuursteen op maat.  Of het nu gaat om dorpels, omlijstingen, gevelplinten, naamborden of huisnummerborden.  Ook natuurstenen vloertegels voor het terras of rond het zwembad.

 

Zaakvoerder Hans Verschueren staat zelf dagelijks in het atelier en is persoonlijk verantwoordelijk voor het hele proces, van ontwerp tot oplevering.  Hierdoor wordt de kwaliteit en een perfecte afwerking steeds gegarandeerd.  Van natuursteen op maat in je woning geniet je je leven lang.  

STEENSTRIPS

natuursteen strips VR natuursteen

PLINTEN & BOORDEN

V.R. natuursteen V.R. brievenbussen
V.R. Natuursteen

KEUKENBLADEN

Keukenbladen in natuursteen zijn niet meer weg te denken uit de keuken. Wij maken werkbladen voor je keuken op maat en naar jouw wensen. Geschikt voor zowel moderne als klassieke keukens.

V.R. Natuursteen

TAFELBLADEN & PLANTENBAKKEN

VR Natuursteen bv maakt tafels en plantenbakken op maat. Voor de tafels heb je de keuze tussen volledige tafels in natuursteen of een teaken / eiken onderstel met een tafelblad in hoogwaardige natuursteen.

V.R. Natuursteen

TRAPPEN

Trappen in natursteen geven je woning een elegante uitstraling. Wij maken trappen op maat in een hoogwaardig materiaal dat niet slijt met de jaren. De afwerking wordt volledig naar jouw wensen uitgevoerd.

V.R. Natuursteen

DORPELS & LINTELEN

Dorpels en lintelen in natuursteen geven je woning een luxueuze uitstraling. Wij maken dorpels en lintelen op maat, zowel voor nieuwbouw als renovatie, perfect aangepast aan je woning.

deuromlijsting

DEUROMLIJSTINGEN

Geef je woning een extra uitstraling met een deuromlijsting in natuursteen. Deze wordt volledig op maat gemaakt, afgestemd op de stijl van je huis. Hierdoor krijgt je huis een stijlvolle uitstraling.

V.R. Natuursteen

GEVELPLINTEN

Wij leveren maatwerk voor gevelplinten in natuursteen. Deze zijn niet enkel mooi aan je woning, maar hebben ook een beschermende werking voor de gevelsteen. Contacteer ons voor meer informatie.

V.R. Natuursteen

NAAM & HUISNUMMERBORDEN

Naam- en huisnummerborden kunnen volledig naar wens op maat gemaakt worden. Als je voor een naambord in natuursteen kiest, dan kies je voor een origineel naambord van hoogwaardige kwaliteit.

V.R. Natuursteen

DOUCHE & BAD

Natuursteen in de badkamer geeft rust aan de ruimte, is waterbestendig en makkelijk te onderhouden. Wij maken op maat : lavabo, douchevloer, douchewand, badomlijsting, allemaal in natuursteen.

V.R. Natuursteen

VLOERTEGELS & ZWEMBADBOORDEN

Natuurstenen vloertegels en zwembadboorden zijn de uitstekende keuze voor buitentegels, naast het zwembad of voor een terras. Deze steen is volledig natuurlijk. 

V.R. Natuursteen

SCHOUWEN

Schouwen in natuursteen, van klassiek tot modern, volgens de stijl van je woning. Een verouderde balk in natuursteen geeft je schouw een unieke uitstraling. 

VR NATUURSTEEN bv

Lilsedijk 13

2340 Beerse

HANS VERSCHUEREN

0473 / 304 469

info@vrnatuursteen.be